T-särgi lugu

T-särgi lugu

Margus käis aprillis toimunud vabatahtliku nädala raames Sail Sand Point'i purjeklubis hooaja avatöödel abiks. Sealse puhkepausi ajal räägiti, kuidas purjeklubil on uut logo vaja. Kuna me oleme ise sealtsamast RS Questi purjetamistunde võtnud, siis tundus antud disainikonkurss mulle väga südamelähedane.

Otsisin nende viimase uudiskirja üles, kust sain info, et mis neil täpselt vaja on. Selgus, et särki. Võidudisaini plaaniti kasutada nii purjeklubi töötajate uue hooaja särkidel ning lisaks otsiti disaini ka kohaliku koolinoorte purjetamisvõistluse tarbeks.
Olen mõnda aega iseseisvalt Adobe Illustratorit õpponud ning Adobe Draw on mul juba vana "sõber". Mulle väga meeldib nende programmidega toimetada, seda eriti siis, kui ma mõne põneva lähteülesande saan.

Purjeklubi särgi kavandile tulid kasutusesolevate paatide ja aluste pildid. Mõned versioonid edasi-tagasi mängida ja saatsingi kogu kupatuse Sand Pointi ära. Ise olin hästi rahul muidugi. Arvestades, kui kriitiline ma pisiasjadega võin olla, siis see oli suhteliselt hea märk. Avastasin siia esmase kavandi kritselduse pilti üles laadides, et olen endale aegsasti "Winner 2019" tiitli ära andnud 😀

Esmane kavand

Nädala pärast potsatas mu postkasti kiri, et mina olengi konkursi kinni pannud. Neile väga meeldis mu disain ning see plaaniti panna nii meeskonnale kui ka koolilastele. Timmisime koos Sand Pointi tegelasega järgmiste nädalate jooksul veel sutsu pisiasju ning jäin põnevusega ootama, et mis sellest siis välja tuleb. Bryan, kellega ma sel teemal asju ajasin lisas veel juurde, et tahaks seda logo kasutada ka kleepsude ja joogipudelite peal. No miks ka mitte, arvasin mina.

Tulemuse ootamine võttis omajagu aega ning hakkasin vahepeal juba kahtlema, kas nad sellise tempoga jõuavad neid üldse valmis teha. Viimaks tuli mulle info, et kohe hakatakse trükkimist vormistama ning tulgu ma oma kaaslasega ka enda särkidele peatselt järele. Lisaks sain hooajaks piiramatu paadirendi, mis Margusele vägagi meeldib 😀
Sealsetel töötajatel olid särgid juba seljas ning tundub, et pisikesed purjetajad on ka enda omad selga saanud. Nii see disain nüüd edasi elab.